Ett gott första intryck

Hallå, hallå! Varmt välkommen ska du vara hit till mig och min blogg samt ett nytt inlägg, hoppas du kommer gilla det du läser. En fin måndag som denna hade jag nämligen tänkt skriva om restaurangen Phaya Thai, för några dagar sedan besökte jag dem i samband med en lunch i Vänersborg. Om ni skulle vilja veta mer om dem kan ni få mer information här.

I vanliga fall brukar jag inte gå ut och äta lunch, jag är väldigt noga med att ha med mig matlåda så ofta jag bara kan. Ibland kommer dock livet emellan och jag hinner inte laga mat som jag kan ta med mig dagen efter, så var det när jag besökte Phaya Thai. Det var en dag förra veckan då jag inte hade med mig en matlåda så jag fick gå ut och äta lunch i Vänersborg. Jag gick ut tillsammans med en kollega som inte heller hade med sig mat, det var hon som valde restaurang. Tidigare har jag aldrig varit där och ätit, därför blev det ett första intryck för min del. Mitt allra första intryck var att det verkade vara en mysig restaurang, all personal var trevlig och bemötta oss väldigt bra. Under hela vårt besök såg de till att vi hade det bra och att vi var belåtna, vilket vi var. Maten i sig var även den helt underbar, det var extremt god och välsmakande. Allt tillsammans gjorde att vi fick ett riktigt bra besök hos dem under vår lunch i Vänersborg, jag blev verkligen glatt överraskad. Vårt underbara besök gjorde att jag blev mer säker på att jag kommer besöka dem fler gånger i framtiden.

Du gillar kanske också...