Goda bakverk när jag gick i pension

God morgon på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Det var nämligen så att för några månader sedan när jag gick i pension så skulle jag bjuda mina arbetskamrater här i Lindome på ett stort kaffekalas. Det blev en minnesvärd dag på jobbet, min sista dag i yrkeslivet, tack vare Kagos Bageri och allt gott som de hade bakat. För er som inte känner till det här stället så ska jag berätta att det här är ett bageri och konditori där det bakas allehanda godsaker i Lindome. Många är de kunder som finns runtomkring, inte bara i Lindome, utan det kommer hit folk från hela Göteborg, som tycker om att få äta de allra godaste bullar, kakor, och tårtor. Det här är ett ställe där jag ofta har handlat bakverk av högsta kvalitet. Min filosofi är att man måste få unna sig lite “hälsokost för själen” emellanåt. På grund av att jag alltid varit nöjd med utsökta bakverk ifrån Kagos Bageri var det självklart att välja detta ställe nu när jag skulle ha kalas. 

 

Vad blev det nu för gott, undrar ni säkert. Det blev 4 fantastiska och goda tårtor med choklad. Även några utsökt goda mördegskakor och ett helt fat med färska wienerbröd. Vi hade en väldigt trevlig och välsmakande stund på jobbet. Att jag blev avtackad på jobbet betyder mycket för mig. Och att Kagos Bageri försåg mig och mina arbetskamrater med allt gott. Det här är ett ställe som jag verkligen rekommenderar er att besöka. Har ni inte varit där förut så har ni verkligen missat något. Jag tycker att vi alla är värda något riktigt gott ibland och denna lyx i tillvaron hittar du garanterat här. Ha en fortsatt fin dag och tack för att du tog dig tid att läsa. 

Du gillar kanske också...