Hjälp med catering underlättar

God eftermiddag mina fina och underbara läsare, idag är det dags för ett nytt inlägg och jag har verkligen längtat till att komma tillbaka på bloggen igen. Nu är det som sagt en ny dag och jag kommer skriva om när jag var på en fest där de hade hjälp med maten av Totties Mat som jobbar med catering i Täby , Uppsala och även närliggande områden. Det jag kan börja med att säga är att det var en fantastisk fest med otroligt god mat.

Jag själv har aldrig hållit i en sådan stor fest, men jag kan tänka mig att det är väldigt stressigt som värd när man ska ta hand om exakt allt från dekoration till mat och planering. De som hade denna festen var då väldigt smarta och anlitade Totties Mat som jobbar med catering i Täby där festen var. På det viset såg man med en gång att värdarna var mindre stressade och att de faktiskt kunde njuta av festen istället för att känna att de var tvungna att servera alla mer mat och så vidare. Eftersom jag känner dessa värdar väldigt bra vet jag att de har väldigt lätt för att stressa upp sig i onödan, men som sagt var det mycket lättare för dem nu när de hade hittat några som ville hjälpa dem med catering i Täby. Festen var jätterolig och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Nu är det dock dags för mig att avsluta detta inlägg då jag måste ta mig iväg till jobbet. Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg när det är dags.

Du gillar kanske också...